KERTENKELE ZEHRA (SERA TOKDEMİR) KİMDİR - SERA TOKDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ « Murat Efil Kişisel Blog Webmaster Blogu

KERTENKELE ZEHRA (SERA TOKDEMİR) KİMDİR - SERA TOKDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

Etiketler :
kertenkele zehra kimdir, kertenkele zehra resimleri, kertenkele dizisindeki zehra kim, kertenkele zehra boyu kilosu kıyafetleri, sera tokdemir kimdir, sera tokdemir biyografi, sera tokdemir resimleri, sera tokdemir kaç yaşında boyu kilosu kaç, sera tokdemir evli mi, sera tokdemir hayatı

KERTENKELE ZEHRA KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Cumartesi akşamları Atv ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından oldukça sevilen ve izlenen dizilerden biri olan Kertenkele dizisi yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Her bölümü heyecan ile izlenen kertenkele dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

Kertenkele dizi oyuncuları arasında Sera Tokdemir, Timur Acar, Bihter Dinçel, Mehrap Bayri, Eda Özerkan gibi birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Dizide sevilen isimlerden bir tanesi de Sera Tokdemir isimli güzel oyuncudur. Kertenkele dizisinde başrolde oynayan güzel oyuncu Sera Tokdemir dizide Zehra karakterini canlandırmaktadır. 

Sera Tokdemir Kertenkele dizisindeki hem oyunculuğu ile hemde güzelliğiyle oldukça beğenilmektedir. Kertenkele dizisinin sevilen oyunculardan olan Sera Tokdemir ile ilgili merak edilenleri ve sera tokdemir biyografi bilgileri ile güzel oyuncunun resimlerini sizler için derledik.

Kertenkele Dizisi Zehra Kimdir?

Sera Tokdemir Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Zehra karakterini canlandıran Sera Tokdemir, 11 Nisan 1981 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Babası yarış atı yetiştiricisidir. Sera Tokdemir küçüklüğünden beri atlarla büyümüştür ve 3 tane yarış atı vardır.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek okulundan mezun oldu. Okul yıllarında tiyatro grubuna dahil olarak, okulun sahnelediği bir çok oyunda yer aldı. Zirve Sanat Merkezinde gunceltime.blogspot.com Tiyatro, Şan, Diksiyon Eğitimi alarak oyunculuk hayatına başladı. 2009 yılında Plato Film Okulunda Ayla Algan yönetiminde Oyuncu Yönetimi, Beden Dili, Dublaj, Sinema-Dizi-Reklam Oyunculuğu Eğitimi aldı. Sinema, dizi, reklam ve klip çalışmalarında yer aldı. 

Biscolata, Damla Su, Vodafone, Fiat Punto, Bioder, Bioxcin reklam filmlerinde oynadı. Üniversite biter bitmez evlendi, Boran adında bir çocuk sahibi oldu ve boşandı. 2009 yılında “İstanbul Çocukları” adlı dide oynamaya başlayarak dizi oyuncusu oldu. Bu güne kadar bir çok dizi ve filmlerde rol alan güzel oyuncu Sera Tokdemir şimdilerde ise Kertenkele dizisi ile ekranlardadır.

Klip Çalışmaları: 
2009 - Mustafa Ceceli-Limon Çiçekleri 
2010 - Yaşar & Yıldız Usmonova-Seni Severdim 

Sera Tokdemir Filmleri ve Dizileri : 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
2014 - Kertenkele (Zehra) (TV Dizisi) 
2014 - Analı Oğullu (Lal) (TV Dizisi) 
2013 - Yüksek Giriş (Ece) (TV Dizisi) 
2013 - Su ve Ateş (Sinema Filmi) 
2013 - Ben de Özledim (TV Dizisi) 
2012 - Bana Bir Soygun Yaz (Papatya) (Sinema Filmi) 
2011 - Hayat Devam Ediyor (Zeliha Bakırcı) (TV Dizisi) 
2010 - Çakallarla Dans (Sinema Filmi) 
2010 - Kanıt (Zeynep) (TV Dizisi) 
2009 - Kapalı Çarşı (Melek) (TV Dizisi) 
2009 - Hırçın Kız Kadife (Sibel) (TV Filmi) 
2009 - Ey Aşk Nerdesin (Konuk oyuncu) (TV Dizisi) 
2009 - Aşk Geliyorum Demez (Şebnem) (Sinema Filmi) 
2009 - İstanbul Çocukları (Ceren) (TV Dizisi)

Sera Tokdemir Resimleri




0 yorum :

"